Industri

Kraften av ånga

Torr ånga som genereras under tryck till temperaturer upp till 200 ⁰ C löser fett, dödar bakterier på ett ögonblick och saniterar varje yta. Det tränger ned i sprickor, springor och andra svåra områden där manuell rengöring med potentiellt farliga kemikalier misslyckas att uppnå ett godtyckligt resultat.

Grovrengöring

Vårt industriella sortiment har speciellt utformade rengöringsprogram som möter kraven från industriella användare. Dessa maskiner ger en djuprengöring varsomhelst och närsomhelst det behövs. Dessa maskiner har en arbetstemperatur omkring 165 till 200⁰ C och ett tryck mellan 8 till 10 bar. Konventionell manuell rengöring utförs med potentiellt farliga kemikalier som inte uppnår de standarder som krävs. Torr ånga ger oöverträffad rengöring med minimal stillestånds tid.

 

Effektivare rengöring

Att uppnå högre volymer av ånga ger snabbare rengöring: dessa maskiner genererar mellan 150 liter till 500 liter ångvolym per minut, vilket resulterar i snabba arbeten även vid ingrodd smuts och spån-lastad fett. Som tillval till våra maskiner kan man tillföra ett speciellt framtaget rengöringsmedel som klarar de höga temperaturerna samt är 100 % miljövänligt för snabbare borttagning av ingrodd smuts från kraftigt nedsmutsade områden. Alla modeller är utformade med automatiskt påfyllningssystem för kontinuerlig drift och kan förses med kontinuerlig vattenpåfyllning.